8.6.09



Måndagskväll hemma hos mig efter en bulgursallad och en tripp till frölunda torg och hemköp. Det kan vara världens tråkigaste hemköp, men betydligt billigare än på linnégatan som jag brukar handla.

2 kommentarer:

  1. Först och främst, tack för kommentaren! Vet dock det blir snyggare med samma färgton på bilderna, men hade inte orken att göra om allt och posta om det, så jag la upp de fixade versionerna av bilderna på min flickr-sida istället. Ta gärna en titt där och säg vad du tycker!

    Snygg blogg för övrigt, många trevliga bilder! Pluggar du foto?

    SvaraRadera
  2. Du måste gå till 10kr-ica som inte alls ligger så långt från dig. Då går du först höger på solbänk, sedan vänster och höger och vänster igen tills du komemr till den sedvanliga "allén" (om man kan kalla det det). Sedan fortsätter du på den gatan över vägen och längre bort (du kan gå på högersidan, cykelvägen) förbi en stor fotbollsplan på vänstersidan och en mindre fotbollsplan och slottskogen på höger sidan. Sedan går du igenom en rondell och går inte höger utan rakt fram. Efter det går du över en liten höjd kanske 200 meter och kommer till någonslags konstig spårvagns- och bilsväng där du bara fortsätter med vägen ett tiotal meter till och finner en super-ica på din högra sida. Den är perfekt - det finns alltid massa saker för 10kr och massa fina röda prislappar.

    Jag och Alex kallar den rödaprislappsaffären.

    SvaraRadera